Rüyada çirkin göz görmek

Rüyada çirkin göz görmek sayılan ve sevilen kimse olacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına alamet eder.

Rüyada çirkin göz gördüyseniz:

  • Kendinizde veya özel yaşamınızda yapacağınız bir değişiklik hedeflerinize ulaşmanızda da etkili olabilir.

Rüyada çirkin göz görmek bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyi çirkin görmek gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çirkin erkek bebek doğurmak kırgınların barışacağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünün çirkin görmek fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine inanılır.

Rüyada eşini çirkin görmek hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine delalet eder.

Rüyada çirkin ve yaşlı kadın görmek düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çirkin kadın memesi görmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine işarettir.

Rüyada çok çirkin bebek görmek günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments