Rüyada çingenenin evine gitmek

Rüyada çingenenin evine gitmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, aileden ayrı kalınacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çingenenin evine gitmek gördüyseniz:

  • Bozuk giden şeyleri düzeltmek isterseniz karşınızdaki kimsenin üzerine gitmelisiniz.

Rüyada çingene evine gitmek kendi işini kurup başına geçeceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çingenenin evine gitmek hayır getirecek bir işe girileceğine, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çingene mahallesine gitmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada evinde çingene görmek yıkılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına tabir olunur.

Rüyada çingene evinde yemek yemek maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada çingene öpmek tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada çingene mahallesinden geçmek sermayesinin çoğalacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çingeneden bir şey almak çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ahmet Habip Sevinç.

Tanıdığım bir çingenenin evine diye gittiğim. Fakat büyük bir işyerinde kendi sektörümle ilgili makineler almış ve çalışıyor. Makineler kendi kendi sektörümle ilgili çok değerli ve vasıflı makineler basit işte çalıştırıyor ben göstemeye çalışıyorum ufak numune bir işi makineden çıkarıyorum fakat her yeri arıyoruz o işi bulamıyoruz. Ararken başka değerli makineler olduğunu görüyorum.çıkarmış olduğum numune işi bulamıyoruz. İyi günleriniz olsun.

Filiz bal

Rüyamda cingenin evine gidip oturdu kalabalıktı bir odasında kuyu vardı toprak dolu kireç sürülmüş ama ben tedirgin olurum evin gelininle sohbet ediyorum gelin kuyuya düşecekti korkma aynı bir hareketle düşmedi geri gelip bir diğer gelinin ellinde saz vardı eve gelmeyi düşünüyor küçük kizim dışarıya çıkmış çok korkuyorum nerde kızım dışarıya çıkmış bağırıyorum Ecrin Nisa nerdesin evin oğluna oynama çıkmış çıldırıyorum cingenin evine gidiyor nerde kızım üzerimdeki şalvar sol bacagim ayak salvar yirtiliyor salvarim gevsemis kuşağını siskip bağlamaya çalışıyorum eve dönüyorum korkuyla kızım yok mahlenin bakkalı pazar açmış ben orda orda alış veriş yapıyorum birde bakıyorum kedi elimdeki kıymalı pide birazini önüne in diyorum yemez diyorlar et var yiyer biraz ilerleyip tekrar bir kedi ama bu benim peşimi bırakmıyor hasta çok mivayliyor bu arada mahallenin dükkan sahibi abdest alıp namaz kılıyor pazarda alindiklari geri veriyorum yerine koyoru soğanı etti eve geliyorum evi çok karışık kizilarima çok kızıyorum bu evim Hali ne çabuk kalıp evi temizleme sağlıkla kalin