Rüyada çingeneden bir şey almak

Rüyada çingeneden bir şey almak hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, kazancın gittikçe azalacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine inanılır.

Rüyada çingeneden bir şey almak gördüyseniz:

  • Ani iniş çıkışlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada çingeneden bir şey almak borçlarının biteceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çingenelerle kavga etmek ona şifa olmayacağına, istenmeyen olayların olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çingene çocuğu görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, kötü duygularından arınacağına ve allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine alamet eder.

Rüyada çingene kadınla kavga etmek çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çingene evi görmek bolluk ve bereket elde edeceğine, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına işarettir.

Rüyada çingene görmek daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çingene dilenci görmek içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çingenelerle oynamak bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments