Rüyada çikolata kaybetmek

Rüyada çikolata kaybetmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, rahatının ve gelirinin artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, kendini toparlayamayacağına, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çikolata kaybetmek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde bulunan sizden yaşça büyük kişilere karşı biraz temkinli olmanız gerekiyor.

Rüyada çikolata kaybetmek yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına rivayet eder.

Rüyada çiçek çikolata görmek şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, sıkılacağı bir haber almaya rivayet eder.

Rüyada pasta çikolata görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine, çok büyük fırsatların ele geçeceğine delalettir.

Rüyada çikolata sunmak hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada çikolata sosu görmek dertlerin sonlanacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına işaret etmektedir.

Rüyada cebine çikolata koymak hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına işaret eder.

Rüyada bol bol çikolata yemek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz çikolata yediğini görmek sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, kazancının eksileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments