Rüyada bir sürü çikolata görmek

Rüyada bir sürü çikolata görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, kısmetinin açılacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada bir sürü çikolata gördüyseniz:

  • İşlerinizin bir kısmı için arkadaşlarınızdan yardım isteyebilirsiniz.

Rüyada bir sürü çikolata görmek hayattan yana her istediğini elde edeceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada bir sürü çikolata yemek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, sağlığın da bozulacağına yorulur.

Rüyada ekmeğe çikolata sürüp yemek her türlü konforsa sahip olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada çikolatalı kek yemek görmek üzüleceğine, zor durumda kalacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük çikolata görmek kendisine gelemeyeceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına işarettir.

Rüyada birine çikolata vermek hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada çikolatalı süt görmek atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına tabir olunur.

Rüyada çikolata şekeri görmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments