Rüyada çiftin boşandığını görmek

Rüyada çiftin boşandığını görmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, dikkat çekeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada çiftin boşandığını gördüyseniz:

  • Unutmayın, başka taraflarda işler kötü giderken insanın her zaman yaslanabileceği sağlam duvar, yakın dostlarıdır.

Rüyada çiftin boşandığını görmek tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada evli çiftin boşandığını görmek rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine alamet eder.

Rüyada evli bir çiftin boşandığını görmek eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet eder.

Rüyada bir çiftin boşandığını görmek çok kötü günler geçireceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada komşusunun boşandığını görmek eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada boşandığın kocayı görmek çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine delalettir.

Rüyada annesiyle babasının boşandığını görmek şeref ve rütbeye, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada bir arkadaşının boşandığını görmek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, iyi şartlarda yaşayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments