Rüyada evli bir çiftin boşandığını görmek

Rüyada evli bir çiftin boşandığını görmek bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada evli bir çiftin boşandığını gördüyseniz:

  • Erkek iseniz arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Rüyada evli bir çiftin boşandığını görmek her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli çiftin boşandığını görmek hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, yeni bir iş bulacağına inanılır.

Rüyada çiftin boşandığını görmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir çiftin boşandığını görmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına inanılır.

Rüyada evliyken boşanmak ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına inanılır.

Rüyada evli birinin boşandığını görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada evli bir çift görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada evli bir çiftin düğününü görmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Özge

Aynı rüyayı bende dün akşam gördüm. Lütfen yorumlarmısınız?

Nihal

Rüyada bekâr bir kızın evli olan bayan arkadaşını bosandigini görmesi ne demektir? boşanma sebepleri ise kocasının onu aldatmasiymis.ruyami yorumlar mısınız?