Rüyada çift başlı kedi görmek

Rüyada çift başlı kedi görmek nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada çift başlı kedi gördüyseniz:

  • Eski şartların devam etmesi sizin için daha elverişlidir.

Rüyada çift başlı kedi görmek gülen yüzünün solacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada çift başlı bebek görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada çift başlı inek görmek yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, başın borçlularla belaya gireceğine alamet eder.

Rüyada çift başlı siyah yılan görmek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada çift başlı kuzu görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada çift başlı at görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çift başlı deve görmek iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çift başlı balık görmek isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, hayatının zaferlerle dolacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments