Rüyada çift başlı bebek görmek

Rüyada çift başlı bebek görmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada çift başlı bebek gördüyseniz:

  • Yakın akraba ya da kardeşlerinizle ilgili tatsızlıklar da olabilir.

Rüyada çift başlı bebek görmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine işaret eder.

Rüyada çift başlı koyun görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına işaret etmektedir.

Rüyada çift başlı insan görmek dertlerinden kurtulacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çift başlı inek görmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine yorulur.

Rüyada çift başlı yeşil yılan görmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına işarettir.

Rüyada çift başlı kuzu görmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çift başlı kartal görmek borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, verimli olacak işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada çift başlı kaplumbağa görmek kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments