Rüyada çiçekli etek giymek

Rüyada çiçekli etek giymek maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, sevdiği insana kavuşacağına, arkadaştan görülecek faydaya, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine delalettir.

Rüyada çiçekli etek giymek gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almayı isteseniz de, çok fazla şey üstlenmeniz hiçbirşeyin hallolmaması anlamına gelebilir.

Rüyada çiçekli etek giydiğini görmek ayaklandıracağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada çiçekli etek giymek lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil çiçekli etek görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine işaret eder.

Rüyada çiçekli etek görmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına tabir olunur.

Rüyada başkasının mini etek giydiğini görmek yapılan planların alt üst olacağına, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına delalettir.

Rüyada uzun etek giymek keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, kazancının artacağına, tabir olunur.

Rüyada pazen etek giymek verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sarı uzun etek giymek geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments