Rüyada çiçekçide çalışmak

Rüyada çiçekçide çalışmak lüks içinde olacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada çiçekçide çalışmak gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olanı kabul etmek gerekebilir.

Rüyada çiçekçide çalışmak hayır getirecek yollara girileceğine, böylece çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balgam çıkarmaya çalışmak dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ünlü biriyle çalışmak sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah yılan öldürmeye çalışmak sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada yılanı boğmaya çalışmak şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebek öldürmeye çalışmak sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arı öldürmeye çalışmak deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine tabir olunur.

Rüyada ayakkabı almaya çalışmak içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, eşit davranılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments