Rüyada çiçek kesildiğini görmek

Rüyada çiçek kesildiğini görmek büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada çiçek kesildiğini gördüyseniz:

  • Aile büyükleriniz arasında sıkıntı verici bir durum olabilir.

Rüyada çiçek kesildiğini görmek kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına alamet eder.

Rüyada vücudu kesilmek sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya alamet etmektedir.

Rüyada kuzu kesildiğini görmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşeğin kesildiğini görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine tabir olunur.

Rüyada yaş pasta kesip yemek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine delalet eder.

Rüyada annesinin kesildiğini görmek sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına işaret eder.

Rüyada burnunun kesildiğini görmek çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına inanılır.

Rüyada kadın kesildiğini görmek saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, ekonomik gücün çoğalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments