Rüyada çiçek fidesi almak

Rüyada çiçek fidesi almak kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, hastalıklarının son bulacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, bol kazanç elde edileceğine, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada çiçek fidesi almak gördüyseniz:

  • Ödemeler veya alacak tahsilleri söz konusu olabilir.

Rüyada çiçek fidesi almak zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çiçek fidesi dikmek kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada çiçek fidesi görmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil fasulye fidesi görmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada fındık fidesi görmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada badem fidesi görmek bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sebze fide görmek zahmetli işlerle uğraaşılacağına, zorlukları atlatacağına alamet eder.

Rüyada maydanoz fidesi görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments