Rüyada başkasının cezaevine girdiğini görmek

Rüyada başkasının cezaevine girdiğini görmek ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, evi kendisinin çekip çevireceğine yorulur.

Rüyada başkasının cezaevine girdiğini gördüyseniz:

  • Çevreniz, planlarınızı hoş karşılamayabilir.

Rüyada bir yakının cezaevine girdiğini görmek her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin cezaevine girdiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızının cezaevine girdiğini görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, sorunların gittikçe artacağına işarettir.

Rüyada oğlunun cezaevine girdiğini görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada kocasının cezaevine girdiğini görmek maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinin cezaevine girdiğini görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına işaret eder.

Rüyada kardeşinin cezaevine girdiğini görmek sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini cezaevine girdiğini görmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments