Rüyada yeşil taşlı yüzük almak

Rüyada yeşil taşlı yüzük almak bir süre zorluk çekeceğine, şansının hep açık olacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada yeşil taşlı yüzük almak gördüyseniz:

  • Dostlarınız ile uyum içinde olacaksınız.

Rüyada yeşil taşlı yüzük görmek zorlukların yaşanacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına delalettir.

Rüyada yeşil taşlı gümüş yüzük görmek ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil taşlı altın yüzük görmek kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, takdir edileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil taşlı altın yüzük takmak sorunlarını unutacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı yüzük taktığını görmek üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada yeşil taşlı yüzük almak eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, insanlardan takdir toplayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil taşlı yüzük vermek sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil taş yüzük görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, rakiplerini mağlup edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments