Rüyada kendini cezaevine girdiğini görmek

Rüyada kendini cezaevine girdiğini görmek sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, çok hayırlı işlere atılacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, işinde aranan biri haline geleceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini cezaevine girdiğini gördüyseniz:

  • Kelimeleri dikkatli seçmekte fayda var.

Rüyada cezaevine girdiğini görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilinin cezaevine girdiğini görmek her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza işaret eder.

Rüyada sevdiğinin cezaevine girdiğini görmek sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine işaret eder.

Rüyada kızının cezaevine girdiğini görmek yuva kuracağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının cezaevine girdiğini görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada kendini cezaevine girdiğini görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine işaret eder.

Rüyada bir yakının cezaevine girdiğini görmek bir süre sıkıntı çekeceğine, maddi çıkmazların biteceğine inanılır.

Rüyada oğlunun cezaevine girdiğini görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments