Rüyada cevizli pasta yemek

Rüyada cevizli pasta yemek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, parasız günler geçireceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, önemli işler yapacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine rivayet eder.

Rüyada cevizli pasta yemek gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden hoşnut değilsiniz.

Rüyada cevizli pasta yemek kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine tabir olunur.

Rüyada cevizli pasta görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, bereket ve huzur geleceğine delalet eder.

Rüyada doğum günü pastası yemek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına tabir olunur.

Rüyada yaş pasta kesip yemek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada tatlı kuru pasta yemek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına yorulur.

Rüyada taze pasta yemek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına delalettir.

Rüyada çilekli yaş pasta yemek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kremalı yaş pasta yemek esenlik bulacağına, rahata ereceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments