Rüyada altın ve taşlı yüzük görmek

Rüyada altın ve taşlı yüzük görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, layık olduklarının allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın ve taşlı yüzük gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz birisinden biraz uzak kalıyorsunuz.

Rüyada altın taşlı yüzük takmak refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz taşlı altın yüzük görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, arabuluculuk yapılacağına işarettir.

Rüyada taşlı altın yüzük görmek yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tek taş altın yüzük görmek bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine inanılır.

Rüyada altın taşlı yüzük görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada siyah taşlı altın yüzük görmek uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı taşlı altın yüzük görmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sorunlarının tamamen biteceğine işarettir.

Rüyada altın ve taşlı yüzük görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments