Rüyada altın taşlı yüzük takmak

Rüyada altın taşlı yüzük takmak tatsız durumların yaşanacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine işarettir.

Rüyada altın taşlı yüzük takmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yardım etmek niyetindeyseniz, maddi alışverişlerden uzak durarak yardımlarda bulunmalısınız.

Rüyada taşlı altın yüzük takmak bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, herkesin önünde olacağına rivayet eder.

Rüyada altın taşlı yüzük takmak refahının ve varlığının artacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yeşil taşlı altın yüzük takmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine inanılır.

Rüyada büyük taşlı yüzük takmak yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada taşlı yüzük bulup takmak maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine alamet eder.

Rüyada sarı taşlı yüzük takmak rızkın günden güne genişleyeceğine, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı taşlı yüzük takmak ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve allah yolunda yürüyeceğine inanılır.

Rüyada tek taşlı yüzük takmak çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments