Rüyada erkek cesedi görmek

Rüyada erkek cesedi görmek işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada erkek cesedi gördüyseniz:

  • Bazı kişileri aldıkları kararlardan ya da çok önemli fikirlerinden vazgeçirmek çok zor olabilir.

Rüyada denizde erkek cesedi görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada erkek cesedi görmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına alamet eder.

Rüyada cesetler taşımak meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cesedin parçalandığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü kadın cesedi görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, iş hayatında rahat edileceğine tabir olunur.

Rüyada hayvan cesedi görmek suçlamalardan aklanılacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine işarettir.

Rüyada yakınının cesedini görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada annenin cesedini görmek huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments