Rüyada çene kılı görmek

Rüyada çene kılı görmek mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, hoş muhabbette olacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, ekmeğinin çoğalacağına, kendisini keşfedeceğine, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada çene kılı gördüyseniz:

  • Hangi türden olursa olsun, gerilimli durumdaki bütün ilişkilerinizi ılımlı hale getirebilirsiniz.

Rüyada kadının çenesinden kıl koparmak kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, takdir edileceğine tabir olunur.

Rüyada çenenin kıllandığını görmek kötü sözler duyacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çene kılı görmek onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çene altında kıl görmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına işaret eder.

Rüyada kadının çenesinde kıl görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına delalettir.

Rüyada çenesinde sivilce görmek üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada çene çıkması görmek aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına tabir olunur.

Rüyada çene kırılması görmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments