Rüyada cenazeye katıldığını görmek

Rüyada cenazeye katıldığını görmek hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada cenazeye katıldığını gördüyseniz:

  • Ketum davranmak sizin için her zaman çok daha yararlı olabilir.

Rüyada cenazeye katılmak elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, rahmete vesile olacak gelişmelere inanılır.

Rüyada cenaze namazına katılmak sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine delalet eder.

Rüyada cenaze merasimine katılmak çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cenaze yemeğine katılmak kudreti ve cesareti bulacağına, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kendi cenazesine katılmak gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, kafasını rahatlatacağına delalet eder.

Rüyada cenazeye katıldığını görmek kendisini iyi hissedeceğine, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına inanılır.

Rüyada cenaze törenine katılmak sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, huzursuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada cenaze katılmak bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments