Rüyada cenaze yemeğine katılmak

Rüyada cenaze yemeğine katılmak bolluk içine olacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, yeni iş teklifleri alacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, muradın yerine geleceğine, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine işaret eder.

Rüyada cenaze yemeğine katılmak gördüyseniz:

  • Hiç ilgisi olmayan konuları üzerinize alınıp, çevrenizdekilere karşı sert tutumlar takınabilir ya da küsebilirsiniz.

Rüyada cenaze yemeğine katılmak evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada cenaze merasimine katılmak rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına yorulur.

Rüyada cenaze törenine katılmak eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine alamet eder.

Rüyada cenaze namazına katılmak kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının cenazesine katılmak üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birinin cenazesine katılmak sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına işarettir.

Rüyada cenazeye katılmak allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına delalettir.

Rüyada cenazeye katıldığını görmek tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments