Rüyada çelik yelek giymek

Rüyada çelik yelek giymek iş hayatında günah işleyeceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, işlerinin yarım kalacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, parasını ve işini kaybedeceğine, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına yorulur.

Rüyada çelik yelek giymek gördüyseniz:

  • Mevcut anlaşmalar veya düzenlemeler üzerinde bazı değişiklikler yapılması gerekiyor olabilir.

Rüyada çelik yelek giymek kişinin keyfinin yerine geleceğine, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine delalet eder.

Rüyada çelik yelek görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada çelik yüzük takmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada çelik görmek elindekileri de yitireceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına alamet eder.

Rüyada çelik kaşık görmek kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer allah’ın izni ile düzeleceğine alamet eder.

Rüyada çelik kapı taktırmak büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çelik halat görmek hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada çelik para kasası görmek dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments