Rüyada çelik görmek

Rüyada çelik görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, ağzının tadının bozulacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına işarettir.

Rüyada çelik gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda bazı kişiler söylemek istediğiniz şeyleri yanlış anlayabilirler.

Rüyada çelik görmek kapanmış olan kapıların allah’ın izni ile açılacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine yorulur.

Rüyada çelik alyans görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine işaret eder.

Rüyada çelik çomak biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada çelik kaşık görmek umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada çelik bıçak görmek yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, emeklerinin heba olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çelik bardak görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına işaret etmektedir.

Rüyada çelik kasa açmak kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına delalet etmektedir.

Rüyada çelik kapı açmak bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments