Rüyada altın şehir görmek

Rüyada altın şehir görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine işaret eder.

Rüyada altın şehir gördüyseniz:

  • Bazı konularda belli yargılara varmadan, kararlar almadan ya da harekete geçmeden önce bazı sorular sormanız kabul edilebilir cevaplara ulaşmanıza yardım edebilir.

Rüyada suyun altında şehir görmek kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada deniz altında şehir görmek en sıkıntılı ve korkutucu anda bile allah’ın yardım edeceğine, mutluluğunun büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın şehir görmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine tabir olunur.

Rüyada küçük şehir görmek ayıplı yolara sapacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok güzel bir şehir görmek yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde şehir görmek can sıkıntısının geçeceğine, kişinin fena halde yanılacağına yorulur.

Rüyada başka şehirde ev görmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine inanılır.

Rüyada bir şehirde dolaşmak ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments