Rüyada çay bardağı fırlatmak

Rüyada çay bardağı fırlatmak dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine alamet eder.

Rüyada çay bardağı fırlatmak gördüyseniz:

  • Duygusal durumların size bazı bedeller ödetmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada çay bardağı fırlatmak iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada duvara bardak fırlatmak sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine inanılır.

Rüyada bardağı fırlatıp kırmak ün yapmayı başaracağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada bardak fırlatıp kırmak yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, kişinin fakirleşeceğine alamet eder.

Rüyada cam bardak fırlatmak daha fazlası olsun diye değil, allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, rızkının kesilmeyeceğine yorulur.

Rüyada birine bardak fırlatmak çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine işarettir.

Rüyada bardak fırlatmak iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, sorunların teker teker çözüleceğine alamet eder.

Rüyada çay bardağından çay içmek doğru olanı seçeceğine, bilgi ile donanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments