Rüyada bardak fırlatmak

Rüyada bardak fırlatmak kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına alamet eder.

Rüyada bardak fırlatmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları sorgularken veya tereddütlü davranarak zaman kaybedebilirsiniz.

Rüyada duvara bardak fırlatmak iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına işarettir.

Rüyada bardak fırlatıp kırmak konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine bardak fırlatmak hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, işinde zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada bardak fırlatmak onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, ona dört elle gönülden bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada cam bardak fırlatmak yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, amaçlarınızın gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada bardağı fırlatıp kırmak kendisini allah’a yakın hissedeceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çay bardağı fırlatmak çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine para fırlatmak sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments