Rüyada çatıda görmek

Rüyada çatıda görmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, hayal kırıklığı yaşamayacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına delalet eder.

Rüyada çatıda gördüyseniz:

  • Meslek hayatınızda fikirlerinizin hemen dikkate alınmaması sizi sinirlendirebilir.

Rüyada mavi çatı görmek herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine alamet eder.

Rüyada silahlı çatışmaya girdiğini görmek yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına işarettir.

Rüyada çatı üstünde oturmak yaşamın daha kolay hale geleceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akan çatı görmek ailesi ile mutlu olacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına delalettir.

Rüyada çatıdan düşen adam görmek gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada teröristlerle çatışmaya görmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatıda asılı kalmak elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, iflas edeceğine delalettir.

Rüyada evin çatısında leylek görmek girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder rüyada felaketten kaçmak büyük üzüntüler yaşanacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments