Rüyada akan çatı görmek

Rüyada akan çatı görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada akan çatı gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz şeyleri sadece erteleyebilirsiniz, ortadan kaldıramazsınız.

Rüyada çatısı akan ev görmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına işarettir.

Rüyada akan çatı görmek onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, yaşananları unutturacağına delalet eder.

Rüyada akan su içinde balık görmek kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada hızlı akan nehir görmek sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına rivayet eder.

Rüyada ağızdan akan kan görmek yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine işaret eder.

Rüyada akan bir çeşme görmek neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada akan sular görmek yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına işarettir.

Rüyada musluktan akan su görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments