Rüyada çatı yanması görmek

Rüyada çatı yanması görmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada çatı yanması gördüyseniz:

  • Ortaya koymak istediğiniz bir işte yanılsamalar yaşanabilir.

Rüyada çatının yanmasını görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada evin çatısını yanıyor görmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatı yanması görmek huzur içinde yaşayacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini çatışmada görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına işaret eder.

Rüyada kiremitli çatı görmek kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, maddi kayıpların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada ev çatısının yandığını görmek yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çatıda asılı kalmak hayallerinin yıkılacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada evin çatısının yapıldığını görmek girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, biraz zaman geçmesi gereken haber yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments