Rüyada kendini çatışmada görmek

Rüyada kendini çatışmada görmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, asık yüzlerin güleceğine, mal veya dünyalığına gelecek zarara, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına rivayet eder.

Rüyada kendini çatışmada gördüyseniz:

  • Bazı konularda inisiyatif kullanabilir veya liderlik rolü gerektiren işlere soyunup soyunamayacağınız konusu üzerine düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada çatıda kar görmek dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, ekmeğinin bereketleneceğine işaret eder.

Rüyada çatıda bebek görmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada binanın çatısına çıkmak hayata karşı isteksizleşeceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına işarettir.

Rüyada çatı yandığını görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir çatıdan düşmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada çatıda buz görmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Rüyada birini çatıdan düşerken görmek moralinin yerine geleceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına inanılır.

Rüyada yüksek çatıda olduğunu görmek mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments