Rüyada birinden altın saklamak

Rüyada birinden altın saklamak uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, işlerinin allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine işarettir.

Rüyada birinden altın saklamak gördüyseniz:

  • Potansiyelinizi fark etmeniz yeteneklerinizi farklı şekilde değerlendirmek istemenize neden olabilir.

Rüyada altın yüzük saklamak zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine işaret eder.

Rüyada altın saklamak bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine işaret eder.

Rüyada yastık altına para saklamak güzel ve doğru işler yapacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada çeyrek altın saklamak sevindirici olaylar yaşayacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada altın bulup saklamak ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada altınlarını saklamak gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın kolye saklamak eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, dik durmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın bilezik saklamak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ada

Rüyamda kadın altin takıları gördüm
rüyam baştan aşya tedirgin bir rüya idi
Altinlar kizima ait bilmiyorum ama aileden birine ait Altınları başörtüye sarıp yatağım yaptığın altına saklıyorum
Kimse görmesin, kimse çalmasın diyorum

Ada

Çok teşekkürler saygılar ve selamlar