Rüyada altınlarını saklamak

Rüyada altınlarını saklamak ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına delalettir.

Rüyada altınlarını saklamak gördüyseniz:

  • Şartlar veya koşullar değişiyor.

Rüyada altın sakladığını görmek bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına alamet eder.

Rüyada altın bulup saklamak çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden altın saklamak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine delalettir.

Rüyada altın bulmak saklamak eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine işarettir.

Rüyada altınları saklamak rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına alamet eder.

Rüyada altın çalıp saklamak çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına yorulur.

Rüyada çeyrek altın saklamak özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yastık altına para saklamak kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments