Rüyada canının acıdığını görmek

Rüyada canının acıdığını görmek saygınlık kazanacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine inanılır.

Rüyada canının acıdığını gördüyseniz:

  • Şansınızın her zaman yardım edeceğinden emin görünüyorsunuz.

Rüyada canı acımak hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada canın acıdığını görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada canının acıdığını görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada bacağının acıdığını görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, yaşanan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada içinin acıdığını görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına delalet eder.

Rüyada acıbadem kurabiyesi görmek hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına inanılır.

Rüyada hayvana acımak işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada burnunun acıdığını görmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments