Rüyada birinden altın kolye almak

Rüyada birinden altın kolye almak parasız kalmaya, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada birinden altın kolye almak gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğinizden fazlası için söz vermemelisiniz.

Rüyada beyaz altın kolye takmak günah işleyeceğine, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın kolye çalmak girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada kırılmış altın kolye görmek çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada nazar boncuklu altın kolye görmek elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada taşlı altın kolye görmek hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının altın kolyesini takmak kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine işaret eder.

Rüyada altın bilezik ve kolye görmek çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın kolye bulmak herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments