Rüyada altın kuşak görmek

Rüyada altın kuşak görmek çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, onu isyan noktasına getireceğine, sevinileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın kuşak gördüyseniz:

  • Dostlarınızın yardım taleplerini geri çevirmeyeceksiniz.

Rüyada altın kuşak görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelin kuşağı bağlamak eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına yorulur.

Rüyada siyah kuşak bağlamak herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada beline kuşak sarmak hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinlikte kırmızı kuşak görmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah kuşaklı gelinlik görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinliğe siyah kuşak bağlamak aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, gün yüzü görmeyeceğine delalettir.

Rüyada bele kırmızı kuşak bağlamak gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments