Rüyada camı kesmek

Rüyada camı kesmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, işiyle nam salacağına, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada camı kesmek gördüyseniz:

  • Şansınızda iyiye doğru beklenmedik bir dönüş olabilir.

Rüyada eli cam kesmek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna işarettir.

Rüyada elini cam kesmek keyifli sohbetler edeceğine, allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada camla elini kesmek hayatının kötüye doğru gideceğine, ün sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada camı kesmek ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Rüyada elini camla kesmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada cam bardak kesmek şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada camla birini kesmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine delalettir.

Rüyada bıçakla cam kesmek yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments