Rüyada cam bardak kesmek

Rüyada cam bardak kesmek erken evlilik yapacağına, kazancının günden güne çok artacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, işe zorla gidip geleceğine, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine alamet eder.

Rüyada cam bardak kesmek gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun yeni Teşebbüslerde bulunmaktan korkmayın.

Rüyada cam bardak kesmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada cam bardakta çay içmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine delalettir.

Rüyada cam bardak kırığı görmek huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine inanılır.

Rüyada büyük cam bardak görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına inanılır.

Rüyada kırılmış cam bardak görmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada cam su bardağı görmek sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada cam bardak kırıldığını görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kirli cam bardak görmek yetki sahibi olacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments