Rüyada cam silerken düşmek

Rüyada cam silerken düşmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna, anne baba duaları alınacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına delalettir.

Rüyada cam silerken düşmek gördüyseniz:

  • Bir uyarım var; Aşk ilişkilerinizde duygusallığı abartma eğilimindesiniz.

Rüyada cam silerken düşmek kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada cam silen birini görmek başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına tabir olunur.

Rüyada cam silerken görmek beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cam silindiğini görmek büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına alamet eder.

Rüyada cam sileni görmek kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada birini cam silerken görmek parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada silinmiş cam görmek hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, onlarla doyasıya vakit geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada cam sil görmek sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments