Rüyada cam silerken görmek

Rüyada cam silerken görmek kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada cam silerken gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizin fazla kendinize merkezlenmiş olması mümkündür.

Rüyada silinmiş cam görmek aksiliklerin son bulacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini cam silerken görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada cam silindiğini görmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada cam sileni görmek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada cam silerken görmek hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına delalet eder.

Rüyada cam sil görmek geçim derdinin kalmayacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada cam silen kadın görmek solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına işaret eder.

Rüyada cam silen birini görmek borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments