Rüyada silinmiş cam görmek

Rüyada silinmiş cam görmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, hayatının güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada silinmiş cam gördüyseniz:

  • Zamanınızı onlarla geçirin.

Rüyada cam silerken düşmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına işarettir.

Rüyada cam silen kadın görmek işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada silinmiş cam görmek konforlu ve rahat hale geleceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına alamet etmektedir.

Rüyada cam silen birini görmek kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada cam sil görmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada cam silerken görmek eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma delalettir.

Rüyada cam silindiğini görmek sevinileceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada birini cam silerken görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments