Rüyada altın kolye saklamak

Rüyada altın kolye saklamak yaşanan tartışmaların sona ereceğine, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına inanılır.

Rüyada altın kolye saklamak gördüyseniz:

  • Olan biteni tam olarak anlayabilmek için zaman istemelisiniz.

Rüyada altın kolye saklamak endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolye saklamak sorunların zor bir durum yaşatacağına, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına yorulur.

Rüyada altın saklamak o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinden altın saklamak aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada altın sakladığını görmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada altın bulmak saklamak işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, çıkmaza gireceğine delalettir.

Rüyada altın çalıp saklamak dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine delalettir.

Rüyada altın bulup saklamak derdin sona ereceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments