Rüyada cam boncuk görmek

Rüyada cam boncuk görmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, içinin hafifleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, kişinin afiyette kalacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına delalettir.

Rüyada cam boncuk gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde duygusaldan ziyade fiziksel açıdan şanslısınız.

Rüyada cam boncuk görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada cam nazar boncuğu görmek birikimlerine büyük zarar  geleceğine, gördüğü saygının ve sevginin artacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil nazar boncuğu görmek işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz nazar boncuğu görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, mutluluğunun daim olacağına alamet eder.

Rüyada boncuk kolye hediye almak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boncuk dükkanı görmek kısmetin ve talihin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada boncuklu kolye takmak arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, işlerini tek başına yöneteceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde nazar boncuğu bulmak ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments