Rüyada buzdolabında yeşillik görmek

Rüyada buzdolabında yeşillik görmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve allah katında bir günahkâr sayılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, kazancın daha da artacağına, toplum içinde daha oturaklı davranacağına delalettir.

Rüyada buzdolabında yeşillik gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim projeleri takdir görmenizi sağlayabilir.

Rüyada yeşil buzdolabı görmek kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına alamet eder.

Rüyada buzdolabında yeşillik görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına işarettir.

Rüyada buzdolabından yemek yemek yapılan işte yeniden kara geçileceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına inanılır.

Rüyada buzdolabına çiş yapmak ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ağız tadı ile yaşanacağına inanılır.

Rüyada buzdolabında kedi görmek mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine yorulur.

Rüyada gri buzdolabı görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine rivayet eder.

Rüyada buzdolabının kırıldığını görmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine inanılır.

Rüyada buzdolabına balık koymak sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments