Rüyada buzdolabına su koymak

Rüyada buzdolabına su koymak esenlik, huzur ve saadet bulacağına, kıtlığın meydana geleceğine, zor zamanların geride kalacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, insanlara olan güvenini kaybedeceğine, hasret ve özlem gidereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buzdolabına su koymak gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konular da ön planda olabilir.

Rüyada buzdolabına su koymak yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada buzdolabına koymak prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına tabir olunur.

Rüyada buzdolabına balık koymak beklentilerin boşa çıkmayacağına, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada buzdolabına yiyecek koymak çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada buzdolabına et koymak işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buzdolabına yemek koymak yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, geleceğine bakacağına tabir olunur.

Rüyada buzdolabından su aktığını görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kazancın her geçen gün daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada buzdolabından su içmek büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, şansızlığın kırılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments