Rüyada altın keseleri görmek

Rüyada altın keseleri görmek aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, kişinin gönlünü alacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, hasta olanın da iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada altın keseleri gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişiler bazı kararlar almanıza yardım edebilir.

Rüyada altın keseleri görmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada yıkanıp keselenmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine delalettir.

Rüyada banyoda keselenmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada yıkanmak keselenmek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine inanılır.

Rüyada biri tarafından keselenmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamamda keselenmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına delalettir.

Rüyada hamamda yıkanmak keselenmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamama gidip keselenmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments