Rüyada hamamda keselenmek

Rüyada hamamda keselenmek doyasıya hasret gidereceğine, sağlıkla ilgili gelişmelere, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, işlerinin bu sayede açılacağına delalettir.

Rüyada hamamda keselenmek gördüyseniz:

  • Pazarlıkla neler elde edebileceğiniz üzerinde durmalısınız.

Rüyada hamama gidip keselenmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine tabir olunur.

Rüyada hamamda yıkanmak keselenmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada hamamda keselenmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada yıkanmak ve keselenmek kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, özel hayatının renkleneceğine inanılır.

Rüyada banyoda keselenmek yeni fırsatlar elde edeceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın keseleri görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada yıkanıp keselenmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, çok zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada banyo yapmak keselenmek kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments