Rüyada biri tarafından keselenmek

Rüyada biri tarafından keselenmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine delalet eder.

Rüyada biri tarafından keselenmek gördüyseniz:

  • Birlikte olmaktan mutluluk duyacağınız insanlara vakit geçirmek sıkıntılarınızı unutmanızı sağlayabilir.

Rüyada biri tarafından keselenmek şifa bulacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamama gidip keselenmek kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine yorulur.

Rüyada hamamda yıkanmak keselenmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada yıkanıp keselenmek ona şifa olmayacağına, fakirlerin zenginleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamamda keselenmek büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına inanılır.

Rüyada banyo yapmak keselenmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada banyoda keselenmek işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, kazancın günden güne düşeceğine rivayet eder.

Rüyada yıkanmak ve keselenmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments