Rüyada iki tane büyük yılan görmek

Rüyada iki tane büyük yılan görmek aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine tabir olunur.

Rüyada iki tane büyük yılan gördüyseniz:

  • Yaratıcı çözümleri iyi dinleyip kendi durumunuza uygulayabilirseniz, işle ilgili bir problem çözülebilir.

Rüyada iki tane büyük yılan görmek amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, kendisini allah’a yakın hissedeceğine inanılır.

Rüyada büyük buğday tanesi görmek haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük kar tanesi görmek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, güzel haberler alınacağına yorulur.

Rüyada iki tane büyük balık görmek kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, çok kötü günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada iki tane yılan görmek düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada iki tane küçük yılan görmek dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına delalettir.

Rüyada üç tane yılan görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki tane sarı yılan görmek kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments